Besøg amico.dk
Dankort & Visa/Dankort Dankort & Visa/Dankort

Spar op til

45%

SIMPEL balkonmarkise

 

Før købet

Før du investere i et produkt fra AMICO,

anbefaler vi at du gør dig en nogle overvejelser

Så du får den bedst mulige løsning.

 

Vi prøver her at give dig et indblik i hvad de forskellige modeller er. 

 

Vi har nedenfor illusteret groft, hvilken funktioner vores udvenige solafskærming yder.

 

Og som du kan se har vi givet de forskellige produkter farver der matcher deres navn og beskrivelse. Så det er let for dig at finde ud af hvilken produkt dit hus har brug for.

 

AMICO har 30 års erfaring med solafskærmning så du skal ikke være bange for at rådføre dig med os over vores mail info@amico.dk eller du kan finde os under kontakt eller ved at klikke her.

 

Her kan du sende f.eks. et billede af dit hus og skrive lidt om hvad du ønsker. Så vil vi anbefale en løsning og dugfarve.

 

 

Faldarmsmarkisen

Bruges primært til at afskærmning for varmen inde i boligen, samt imod solens skadelig UV stråling på inventar.

 

Terrassemarkisen

Kan både bruges til afskærmning for varme inde i boligen, samt, til at opholde sig under både når solen skinner, og ikke mindst til beskytte sig mod dugen om aftenen. Dette er en rigtig god løsning hvis du ønsker at forlænge dit udeliv.


Dobbeltmarkisen

Er et godt alternativ til parasoller, da den både er mindre vind følsom og kan dække et større område. Den er betydelig lettere at rulle ud da dette bare kræver et enkelt tryk på en kontakt eller fjernbetjening. Stolperne monteres ude i hver side, så man slipper for en stolpe i midten hvor man ofte vil have et bord eller lignede.

 

Screens

Er den bedste løsning, når du vil holde solens skadelige UV stråler ude, samt varmen. Det er bevist at den holder varmen ude næsten 50% mere effektivt end indvendig sol afskærmning gør. Du kan få dugen i transperant så du stadig kan se ud, uden at solen overopheder din bolig.


Skinnemarkisen

Fungere godt til blandt andet havestuer hvor man godt ville kunne overdække fra tid til anden. Hvis solen er for skarp eller til store ovenlys partier, hvor de mindre screens ikke kan klare det.

 

Skinnemarkise på ben

Denne markise er specielt god til det hårde nordiske klima, fordi den kører på solide skinne og derfor kan tåle næsten al slags vejr, både vind, regn og slud. Og selvom dens basis funktion er den samme som en almindelig terrasemarkise. Kører denne markise først ud indtil den nå sine ben, hvor den derefter kan kører ned langs benene og derved pakker din terrasse ind. Derfor kan du med en investering på 1 eller 2 varmelamper bruge dette produkt året rundt. Også hvis du er en stor grill entusiast ville dette være en super en investering.

 

Læsejl

Giver dig god afskærming mod vind og andre. Den har en stor vindholdbarhed og laves af samme dralon dug som vores andre produkter. Læs om det her. Derfor kan du også matche det hvis du har andre udvendig solafskærmnings produkter. Den er nem at håndtere og rullet ind er det bare en diskret pæn kasse, du selvfølgelig kan få lakeret så den passer til din bygning.