Besøg amico.dk
Dankort & Visa/Dankort Dankort & Visa/Dankort

Spar op til

45%

SIMPEL balkonmarkise

 

Profil

AMICO har i over 35 år været leverandør af alle typer solafskærmning i hele landet.

Vores base i Kværndrup gør Fyn til vores naturlige kundegrundlag, men vi kører ovr hele Danmark og servicerer både private og erhverv. Med vores produkt serie SUN SYSTEMS, er kvalitet, design og pris blevet sat i fokus. For vi ved at uden en af disse tre faktorer kan der ikke leveres et komplet og seriøst produkt til dig.

 

Vi producerer selv stellet til markisen og dugen bliver syet på egen systue. Det er med til at gøre vores produkt til et kvalitetsprodukt ud over det sædvanlige, men til en yderst konkurrencedygtig pris.

 

Vi råder over egne produktionslokaler på ialt 1300 m2, og løbende investerer vi i nye maskiner, så vi konstant kan se fremad for at forbedre og optimere vores produktion og kvalitet.

 

På fabrikken i Kværndrup, tæt på motorvejen, har vi vores showroom, systue, maskin- og montageværksted, som er underlagt en grundig kvalitetskontrol. Du er altid velkommen til at aflægge et besøg, men aftal helst tid.

________________________________________________________________________________________________________________

 

Samarbejde:

Amico samarbejder med en lang række seriøse kolleger inden for branchen, og kan derved levere optimale løsninger til alle behov inden for solafskærmning og bannersystemer